Skip to main content
Ζεστή επικοινωνία
rating
Ευχαριστώ πολύ για την κάρτα κ τη ζεστή επικοινωνία Ευχαριστώ επίσης για τα όμορφα ξεμυαλιστικά δωράκια Τώρα που γνωριστήκαμε θα τα λέμε συχνά Καλημέρα κ καλή δουλειά
10/09/2020
Answer: Γεια σου Αγγελική. Καλώς ήρθες, Η χαρά είναι δική μας!
Να συνεχίσετε έτσι
rating
Καλησπέρα σας. Έλαβα την παραγγελία. Καταρχήν συγχαρητήρια για την συσκευασία και ο τρόπος που το φτιάξατε ήταν σαν να πήρα το καλύτερο δώρο. Να συνεχίσετε έτσι.
02/09/2020
Answer: Γεια σου Ευδοκία Ευχαριστούμε πολύ πολύ! Χαρά μας μεγάλη… Μάριος και Στρατής.
Φιλικοί και Πρόσχαροι. φοβερά παιδία
rating
Εξυπηρέτηση άριστη. Προιόντα bio από brands που πραγματικά είναι top. Ότι δοκίμασα μέχρι σήμερα με ικανοποίησε αρκετά. Όσες ερωτήσεις και απορίες γιανα καταλήξω είστε πάντα στη διάθεση μου κι αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα! Εννοείται ότι θα επαναλάβω στο μέλλον. Σας ευχαριστώ.
25/08/2020
Thank you so much!
rating
You are the best, so happy and grateful to have you here in Greece. I was always ordering from Amsterdam, my home town but now I have you
27/07/2020
Answer: Thanks to you!
Περιποιημένο δέμα!
rating
Καλησπέρα σας, ευχαριστώ πολύ έλαβα το περιποιημένο δέμα σας και ιδιαίτερα ευχαριστώ το Στρατή που το ετοίμασε και έβαλε τα δείγματα. Φιλικά
19/08/2020
Answer: Γεια Βασιλική Με μεγάλη μας χαρά !!! Ευχαριστούμε, στη διάθεση σου για ότι χρειάζεσαι.
Υπέροχο κατάστημα!
rating
Πολύ καλή εξυπηρέτηση από το τηλέφωνο. Μου αρέσει η προσωπική έπαφή. Η βοήθεια τους πολύτιμη για να διαλέξω τα κατάλληλα προιόντα για μένα. Παρέλαβα σατην ώρα τους και με πολλά extra samples για να δοκιμάσω. Πολύ απλά βρήκα ένα χώρο που μου ταιριάζει και μπορώ να βρώ αυτό που ψάχνω. Θα επαναλάβω σύντομα.
15/07/2020
Ενθουσιάστικα!
rating
Μόλις παρέλαβα στην Θεσσαλονίκη την παραγγελία μου! Ενθουσιάστικα από το άνοιγμα του κουτιού ακόμα! Συγχαρητήρια για την τόσο προσεγμένη δουλειά. Ανυπομονώ να δοκιμάσω τα προιόντα, θα τα ξαναπούμε σύντομα
18/06/2020
Dear Mimosa,
rating
Today I received your Paket! When I opened it I was instantly moved by the beautiful and carefully way it was packed and wrapped. At first my eyes catched the handwritten! note with the lovely dried lavender(?). The message was so simple, nice and friendly written and I am overwhelmed by all this little presents. I order a lot from different so called Biosites (often from Germany) and sometimes they do nice packages too. But your whole paket is extraordinary and every little detail so precious, it totally made my day :-) Thank you. I found your site just in the luck but be sure that I will order again with whole enjoy from you. Sincerely Juliane Krehmeier
09/05/2020
Answer: Hi Julia How are you dear? Thank you so much for your kind and inspiring words! Is the most important part of our job, to deliver positive sensations and good vibes. More than ever, to stay connect each other seems not to be so dificult, in this strange situation of our the social distance. Happy to hear that you will enjoy the products as much as we do
Μπράβο σας
rating
Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα ! το καταλαβαίνω για την καθυστέρηση , μην ανησυχείτε . Έχετε φτιάξει πολύ ωραίο ηλεκτρονικό κατάστημα με πολύ ωραία προϊόντα!
04/05/2020
Τον πιο όμορφο unboxing
rating

Προσεγμένο δέμα που προσθέτει (και δεν αφαιρεί) στο περιεχόμενο. Το χειρόγραφο σημείωμα και τα ανακυκλώσιμα υλικά που χρησιμοπουν τα παιδιά αξίζει πολύ περισσότερο από 5 αστέρια. Ευχαριστώ θα επιστρέψω σύντομα.

Στρατής 20/11/2020
Ένας νέος κόσμος καλλυντικών
rating
Μια εξαιρετικη συλλογή απο καλλύντικά που δεν βρίσκεις εύκολα, καθαρές και ethical brands που λείπουν απο την Ελλαδα.. και όπως λένε τα παιδία, Ο Μάριος και Στρατής δεν μπορείς παρά να τα ερωτευτείς. Εξυπηρέτηση online φανταστική. Αν περάσω απο τη Μυτιλήνη σίγουρα θα σας επισκευτ΄ώ. Ευχαριστώ.
Ανδριανή Ν 23/11/2020